M’obsessiona la subtilesa.

Vero Gran

 

Verónica Gran és fundadora del blog +perspectiva i dels cursos online sobre creativitat, ment i passió: “Haz lo que ames”, “Artist-on” i “Ábrete Sésamo”.

L’any 2008 va deixar el seu càrrec de directiva europea en una multinacional americana  per començar en el món de la fotografia i el coaching. Actualment combina la il·lustració, el collage, la  formació online, el coaching, l’escriptura i la fotografia com a camins per expressar qui és.

 

www.veronicagran.com

 

Ponència inaugural

El procés creatiu: de l’invisible al visible.

 

Què és l’entrega per a tu? I la llibertat? Si et dic la paraula creació, què sents? Totes aquestes preguntes i moltes més són la columna vertebral d’un recorregut profund pel procés creatiu. Des de dins cap a fora. Del món subtil al físic. Del sentir a la manifestació.

Coneixerem en quin punt del nostre camí ens trobem. Ens ubicarem i  investigarem on volem anar. Aprendrem quin és el  significat dels bloquejos que sentim. Descobrirem idees que ens limiten, creences que ens fan perdre l’amor propi i les alliberarem. Pintarem la nostra confiança de colors i sortirem impulsades cap a un nou món de possibilitats. Ens obrirem sense por i ens donarem permís per a sentir. Guanyarem claredat i li direm adéu a la confusió.