“Tenim davant un full en blanc esperant ser escrit amb unes altres regles del joc» 

Cristina Camarena

Després de 25 anys en el món de la docència, 10 anys en el de l’emprenedoria i 5 en el de la formació a emprenedors i emprenedores, Cristina Camarena enfoca el seu futur a un objectiu molt clar:  LA MILLORA DEL MÓN.

Actualment combina dos projectes: Estelar, la plataforma de formació per a projectes amb impacte social i mediambiental positiu i l’editorial Savanna books amb enfocament social i mediambiental.

www.estelar.orgwww.savannabooks.org

 

CONVERSES

ECO, ECO. CREATIVITAT AMB IMPACTE SOCIAL POSITIU

De quina manera podem posar la creativitat al servei d’un canvi social profund? De quina manera a través dels nostres projectes podem sembrar una altra manera de fer les coses?

Aquesta part de la jornada s’iniciarà amb una càpsula introductòria centrada en la necessitat d’enfocar les nostres empreses a la transformació del món que ens envolta, una necessitat que arran de la pandèmia no ha fet més que reafimar-se.

Després, amb la taula d’experiències conversarem sobre la necessitat d’aplicar la creativitat no només en el contingut dels nostres projectes sinó també en el disseny del model de negoci per tal que el component social sigui un ingredient més.

Hi participaran els projectes Weli Weli, marca de roba de comerç just feta a Senegal; Lucir Mas, projecte d’upcycling a partir d’ampolles de vidre i Pam a Pam projecte de creació de xarxes i difusió de projectes d’economia solidària.