«Entenc el talent com una conversa entre emissor i receptor» Gloria Méndez

Gloria Méndez ha estat presidenta de la Associació Catalana de Coaching durant 8 anys, membre del comitè de Gestió de Persones de la Asociación Española de Directivos (AED) i forma part de la International Coaching Association (ICA) des del 2004. Ha treballat com a  consultora de gestió del canvi en diverses empreses; però la part més important de la seva trajectòria l’ha centrat en ajudar a les persones a treure profit del seu potencial a través del coaching.

És creadora d’un mètode de gestió del canvi innovador que porta com a nom “L’art de canviar a voluntat” amb el que ha format a més de 300 experts i expertes en gestió del canvi des de l’any 2011. Gloria Méndez és sòcia fundadora de l’empresa de gestió del canvi Proyecto Arquímedes que ofereix diferents solucions i serveis per ajudar les persones  a fer realitat els seus canvis.

www.gloriamendez.com

www.proyectoarquimedes.com

 

TALLER PRÀCTIC

DESMARCA’T. EL TALENT COM A FACTOR DIFERENCIAL

 

En aquest taller aprendràs a identificar i treure profit d’un dels recursos que més influència pot tenir en el teu èxit professional i en la teva visibilitat com a marca: el talent.  Es tracta d’un taller pràctic en el qual descobriràs la diferència entre  habilitats i talent.  Coneixeràs els beneficis de treballar el talent per arquetips, descobriràs quin és el teu i crearàs un full de ruta per connectar el teu talent amb el teu projecte emprenedor per aconseguir diferenciar-te de la competència i fidelitzar al teu client ideal.