“ Sola arribaràs més ràpid, acompanyada arribaràs més lluny” Gemma Fillol

Llicenciada en Ciències Polítiques (UAB), màster en Direcció i Gestió de Comunicació Corporativa, Màrqueting Digital i Relacions Públiques (UB) i màster en Direcció i Disseny d’Esdeveniments i Protocol (UCJ).

Gemma Fillol porta més de 13 anys en el món de la comunicació. Experta en comunicació emocional, ajuda a crear experiències memorables per a marques mitjançant esdeveniments inspiradors i estratègies de màrqueting i comunicació que deixen sense paraules.

Formadora, speaker i mentora de desenes de projectes en femení, aquesta emprenedora és també la creadora de la comunitat de dones emprenedores EXTRAORDINÀRIA.

www.gemmafillol.comwww.extraordinaria.es

 

CÀPSULA INSPIRADORA

EL PODER DE LA TRIBU

L’emprenedoria és una activitat sovint massa solitària. El recolzament, l’apoderament i l’òptica col·lectiva és la que enriqueix la visió individual i, fins i tot, la sosté quan perds l’equilibri.

Emprendre en femení és emprendre en comunitat. És activar un lideratge circular, nutritiu i complementari on l’energia del grup eleva la pròpia. En aquesta càpsula parlarem del nou lideratge femení i posarem en pràctica com connectar des de l’autenticitat i la generositat radical. T’ajudarà a crear xarxes que transformen.