Artista plàstica

Aurembiaix Sabaté és artista plàstica. La pintura i el gravat són les tècniques amb les quals treballa. A través de l’art plasma el procés intern de les experiències viscudes com la maternitat o el caràcter cíclic de la vida. La seva pintura té sempre un caràcter molt poètic i un fort missatge simbòlic. Ha estat guardonada en diverses ocasions i ha exposat tant en exposicions individuals com col·lectives.

www.aixart.cat

“La pintura em permet descobrir-me a mi mateixa a través de la meva obra”. Aurembiaix Sabaté

En aquesta edició de Talentària ha estat l’encarregada de plasmar en una obra gràfica la temàtica de la primera edició: la marca i la marca personal.

Ha optat per representar diferents elements. De fons les línies circulars que simbolitzen l’empremta dactilar i que ha realitzat amb la tècnica de gravat, un cercle que fa referència a l’univers personal de cadascú i finalment un ocell que pren el nèctar de la flor que simbolitza l’essència de l’ésser.

Ha escollit colors càlids per la seva energia i feminitat. L’obra vol representar l’essència de la marca i com aquesta es construeix a partir de la singularitat de cada ésser.

Obra Essència